Skip to content

Boek je demo

 

Hoe kan Payroller jouw business ondersteunen?

  • Uitzendcontract maken in minder dan 1 minuut
  • Slimme Dimona-aangifte
  • Digitale verzending en ondertekening
  • Voor jobstudenten, flexi-jobbers, extra's en gewone statussen
  • Online tijdsregistratie en prestatieoverzicht
  • Wekelijkse verloning en uitbetaling

Gaëlle geeft je graag nog meer info over de functionaliteiten en nieuwe mogelijkheden tijdens de demo!

5 redenen om voor Payroller te kiezen

 

1. Geen heen-en-weer verkeer met tussenpersonen, en dat zie je ook aan onze prijs. Bovendien betaal je bij ons je factuur achteraf.  


2. We zijn flexibel, we zijn er voor jou in drukke en minder drukke periodes.


3. Wijzigingen van de wetgeving en vervelende administratie zijn verleden tijd, we nemen dit graag van je over.


4. Overal en altijd op zak, maak last-minute contracten aan.


5. Onze gebruiksvriendelijke tool helpt je bedrijf groeien, the only way is up!

 

payroller foto

"Ik heb al ervaring met gelijkaardige tools en Payroller is de meest gebruiksvriendelijke. De tool werd me aangeraden door een kennis die me zakelijk advies geeft. Ik ben met Payroller gestart om flexibel personeel in te schrijven voor een proefperiode tijdens de heropstart van de horeca. Die flexibiliteit heeft het gemakkelijk gemaakt om weer op te starten. Vooral het gebruiksgemak van de tool spreekt mij aan. Iedereen kan ermee werken, het zit goed in elkaar en wijst zichzelf uit. Ik zou de tool aanraden aan iedereen die met jobstudenten of flexi-jobbers werkt."

IMG-20201217-WA0023 (3)
Gwenn

Eigenaar van restaurant De Kleinkeuken

"Vanaf het eerste contact is er duidelijk toegelicht wat de volgende stappen zijn en hoe de samenwerking zal verlopen. De communicatie verloopt zeer vlot. Tijdens de corona pandemie hebben we intern onze business tijdelijk aangepast, daarom was er nood aan extra werkkrachten voor onze assemblage afdeling. We hadden al personeel klaar staan, maar ze waren nog niet ingeschreven. Dankzij Payroller ging dat gemakkelijk en konden we snel schakelen."

Dieter Lembrechts JPEG
Dieter

CEO DL Medical

"Jullie hebben ons ontzorgd en verlost van papierwerk! Ik was op zoek naar een nieuwe payroll-partner. Payroller sprak mij aan omdat die heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is, iedereen kan ermee werken. Ik zou de tool aanraden aan iedereen die werkt met flexi-jobbers of studenten en geen eigen HR-dienst heeft. We hebben al andere payroll tools gebruikt maar de klantenomgang bij Payroller maakt écht het verschil!"

timy
Timy

Medewerker De Bierboer

"De verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed, daarom raad ik jullie vaak aan bij mijn collega’s. Jullie platform is zeer stabiel, daar hebben we nooit problemen mee. Als we vragen hebben, dan reageren jullie zeer snel, ook in het weekend."

frieterij
Leonard

Eigenaar van ambachtelijke frituur Frieterij

“Handig dat ik 10 minuten voor aanvang van de shift nog een contract kan aanmaken. Ik kan alle contracten eenvoudig aanpassen. Als een medewerker langer heeft gewerkt dan moet ik niet bellen, kan ik dat gemakkelijk zelf doen in de tool."

brandon
Brandon

Beautysalon L'Excentrique

"Dankzij jullie kan ik eenvoudig contracten aanmaken en nieuwe werknemers inschrijven. Zo is iedereen snel verzekerd en is alles juridisch in orde. Door de capaciteiten van de technologie en het platform heeft Payroller een internationale uitstraling. Blij dat ik met een lokaal bedrijf kan samenwerken dat zo professioneel is."

Jotte (1)
Jotte

Student-Ondernemer en oprichter van Zoomers